Изберете една от промоционалните оферти на Kurabiika.com и натистинете бутона „Купи”. Можете да закупите всяка една активна оферта, съобразено с периода, в които тя тече. Закупуването се извършва по избор с  един от следните начини за плащане:

Плащанe чрез ePay.bg - ePay.bg

Плащане с Easy Pay /плащане в брой/

Плащанията в брой към Kurabiika.com стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.

За да закупите ваучер с плащане в брой, трябва да:

1. Направете заявка за ваучер. След като изберете желаната от Вас оферта и попълните Вашите данни, трябва да посочите, че желаете да платите чрез Easy Pay. След което ще получите Вашия десетцифрен платежен номер.

2. Отидете на каса на Изипей направете плащане. Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете десетцифрения платежен номер и съответната сума.

3. Вземете вашия ваучер. Веднага щом осъществите плащането, ваучерът ви ще стане активен в страницата Твоите Ваучери и ще можете да го свалите. След като заявите плащане в брой, имате 24 часа, в които да извършите плащането. В противен случай ваучерът ви ще бъде анулиран и изтрит от системата!

 

© 2012 - 2017. Всички права запазени.
Общи условия Контакти Kurabiika.com